Industry

19-20 aprilie: AEROCONSULT 2016

Organizat de EUROAVIA Bucuresti, AEROCONSULT are loc in acest an in zilele de 19 si 20 aprilie, in cadrul Facultăţii de Inginerie Aerospațială, Polizu.

AEROCONSULT reprezintă cel mai important eveniment organizat anual de asociaţia EUROAVIA Bucureşti, în cadrul căruia reprezentanţi ai unor companii importante din domeniu, dar şi ai celor care işi aduc contribuţia în aviatie la nivel naţional, se vor întalni cu studenţii Universităţii Politehnica Bucureşti pentru a prezenta oportunităţile de stagii de practică şi locurile de muncă disponibile.

Evenimentul, ajuns la a 7-a ediţie, va aduna anul acesta nume precum Fokker Engineering Romania, INCAS, GMV Innovating Solutions, Assystem, COMOTI, TAROM, Aeroclubul României, Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă, GECI Engineering Services. Iniţiativa care stă la baza organizării acestui eveniment a pornit de la necesitatea transmiterii acestui tip de informaţii în mod direct, de la oficiali din industrie către studenţii interesaţi de o viitoare carieră în acest domeniu. Totodata, AEROCONSULT reprezintă si o platformă directă de promovare pentru companiile de profil şi o ocazie buna pentru recrutori de a-şi cunoaşte viitorii angajaţi.

DSC_0061 DSC_4766 DSC_5233 DSC_5236 Afis AC 1920x1200

 

 

Leave a Reply