Industry

Zborul inaugural București-Berlin

alt

În după-amiaza zilei de 3 iunie, la ora 15:45, zborul inaugural Lufthansa între București și Berlin a decolat de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă.

Zborul LH 3083, operat cu un Airbus A319, a aterizat după 2 ore și 10 minute la Berlin, pe aeroportul Tegel (TXL), la ora locală 16:55. Prețul unui bilet dus pe această rută pleacă de la 49 de euro. Zborurile București-Berlin vor fi operate de 4 ori pe săptămână, Airbus-urile A319 fiind configurate în două clase de călătorie – Business și Economy. Pentru a marca lansarea rutei directe București-Berlin, Lufthansa România a organizat în Centrul Vechi din Capitală o demonstrație publică de punk graffiti.

Demonstrația de artă urbană neconvențională a fost susținută de Sweet Damage Crew, o echipă de 4 grafferi cu experiență. Timp de câteva ore ei și-au demonstrat originalitatea și creativitatea oferind celor prezenți un spectacol din executarea graffiti-urilor pe un panou special, graffiti care au avut ca temă Lufthansa și noua destinație. Marele premiu al acestei acțiuni: un week-end pentru două persoane la Berlin. Lufthansa a mai oferit 5 abonamente la B’Estfest 2012 și alte premii.

alt

Leave a Reply