Industry

Zbor special Emirates A380 spre Mauritius

alt

Pe 12 martie Emirates a efectuat un zbor special cu A380 spre Mauritius, fiind prima dată când o companie aeriană aduce super jumbo-ul pe această insulă.

Primul zbor comercial al unui Airbus A380 în Mauritius a coincis cu a 45-a aniversare a independenței națiunii de pe renumita insulă. La bordul A380-ului s-au aflat oficiali Emirates printre care și Tim Clark, președintele companiei. După ce aeronava a primit salutul tunurilor cu apă și ceremonia de primire s-a încheiat, VIP-uri din Mauritius, jurnaliști și membri din industria locală de turism au fost invitați să facă un tur al aeronavei. Alături de aceștia 150 de copii din diferite zone ale insulei au avut ocazia să se joace pe sistemul in-flight entertainment “ice” de la bordul avionului.

alt

Emirates zboară de două ori zilnic spre Mauritius cu Boeing-uri 777-300. Compania aeriană din Dubai, cel mai mare operator de Airbus A380 din lume, are 31 de exemplare cu care deservește 21 de destinații: Jeddah, Bangkok, Hong Kong, Kuala Lumpur, Singapore, Amsterdam, Shanghai, Moscova, Roma, Seoul, Londra Heathrow, Melbourne, Munchen, Beijing, Sydney, Auckland, Manchester, Tokyo, Paris, Toronto și New York.

alt

http://www.youtube.com/watch?v=quwfzUZ9sH4


Leave a Reply