Features

World Airline Awards 2012

alt

La Farnborough Air Show au fost anunțați câștigătorii ediției din acest an a World Airline Awards. Cea mai bună linie aeriană din lume: Qatar Airways.

Este pentru al doilea an consecutiv când Qatar Airways câștigă premiul “World’s Best Airline”. Totodată, Qatar Airways a fost desemnată “Best Airline in the Middle East” pentru al 7-lea an consecutiv și oferă “Cele mai bune servicii din Orientul Mijlociu”. O performanță frumoasă a reușit și AirAsia, care a primit pentru a patra oară titul “Cea mai bună companie low-cost din lume”. Turkish Airlines a fost desemnată “Cea mai bună companie aeriană din Europa” pentru al doilea an consecutiv, primind si premiile “Cele mai bune scaune la Economy Class”, respectiv “Cea mai buna linie aeriana din sudul Europei”.

Malaysia Airlines a fost recompensată cu “Cei mai buni insotitori de zbor din lume” și “Cel mai bun preparat culinar-emblematic” din rândul tuturor companiilor aeriene. Anual, peste 18 milioane de călători din 160 de țări reprezentând 100 de naționalități diferite participă la cel mai mare studiu independent din lume care vizează satisfacția pasagerilor. Studiul din 2012 a acoperit peste 200 de linii aeriene, de la cele mai mari, internaționale, la cele mai mici, naționale. Lista completă a câștigătorilor poate fi accesată aici: www.worldairlineawards.com

1 Qatar Airways
2 Asiana Airlines
3 Singapore Airlines
4 Cathay Pacific Airways
5 ANA All Nippon Airways
6 Etihad Airways
7 Turkish Airlines
8 Emirates
9 Thai Airways
10 Malaysia Airlines

alt

Leave a Reply