Industry

WIZZ Discount Club, noi beneficii

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost, low-fare din Europa Centrală şi de Est, a anunţat noi beneficii şi caracteristici pentru WIZZ Discount Club.

Începând cu 14 octombrie 2014, pe lângă discounturile garantate pentru biletele de avion, pasagerii, în calitate de membri WIZZ Discount Club pot face economii şi la taxele de bagaje pentru toate rezervările efectuate pe o perioadă de un an. Au fost de asemenea introduse două tipuri de abonamente WIZZ Discount Club: cel Standard, ce permite membrilor să se bucure de reducerile clubului la bilete şi la bagaje alături de încă o persoană şi un abonament de tip Grup, ce extinde aceste beneficii către un grup mai mai mare de prieteni şi familie care călătoresc pe aceeaşi rezervare cu membrul clubului. Membrii WIZZ Discount Club deja existenţi pot opta pentru noile abonanamente în timpul unei viitoare rezervări sau pot păstra caracteristicile existente ale abonamentului până la expirarea acestuia.

Daniel de Carvalho de la Wizz Air a declarat: “Suntem încântaţi să anunţăm îmbunătăţiri majore aduse WIZZ Discount Club. Cu peste o jumătate de milion de membri, clubul a devenit popular în rândul celor care caută reduceri garantate de ficare dată când călătoresc cu Wizz Air. Discounturile garantate de 10 EUR la biletele de avion şi de 5 EUR la bagajele de cală cresc atractivitatea clubului şi recompensează loialitatea, permiţând aceste reduceri la fiecare nouă rezervare WIZZ timp de un an. Pentru 29.99 EUR, abonamentul Standard oferă aceste reduceri pentru până la 2 pasageri pe aceeaşi rezervare, în timp ce grupurile de până la 6 pasageri se vor bucura de reduceri dacă aleg abonamentul de Grup, pentru 49.99 EUR. Ambele tipuri de abonamente pot fi achiziţionate pe wizzair.com.”

infographics_wizz_upd

Leave a Reply