Industry

Wizz Air: Targu Mures – Karlsruhe/Baden-Baden incepand de astazi

By 23-03-2016 March 28th, 2016 No Comments

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, a operat astăzi primul zbor de la Târgu Mureș la Karlsruhe/Baden-Baden.

122 de pasageri au fost pe zborul inaugural. Începând de săptămâna viitoare, cursele vor fi operate de două ori/săptămână, lunea și vinerea. Aceasta este cea mai nouă rută lansată din orașul transilvănean și din România către regiunea balneară din Germania. Karlsruhe/Baden-Baden este cea de-a patra destinație WIZZ din Germania de la Târgu Mureș după Frankfurt Hahn, Munich Memmingen și Dortmund. Biletele pentru zborurile de la Târgu Mureș la Karlsruhe/Baden-Baden sunt accesibile pe wizzair.com la tarife începând de la 109 RON / segment. Baden-Baden, oraș balnear din sud-vestul Germaniei, este situat în apropierea granițelor cu Franța și Elveția și este o destinație populară pentru stațiunile cu izvoare termale, precum și pentru Europa-Park, al doilea cel mai cunoscut parc tematic din Europa.

Tamara Mshvenieradze, Corporate Communications Manager Wizz Air, a declarat: “Târgu Mureș are o semnificație specială pentru Wizz Air deoarece este primul oraș din România de unde am operat. Astfel, suntem încântați să începem cel mai nou zbor către Karlsruhe/Baden-Baden și să deschidem cea de-a 4-a destinație Wizz din Germania. Această rută le va oferi călătorilor români acces la mai multe orașe importante în afară de Krlsruhe, în condițiile în care Stuttgart, Mannheim și Strasbourg (Franța) sunt în apropierea aeroportului. În timp ce Karlsruhe este un oraș relativ tânăr, Mannheim și Strasbourg au o istorie vastă care le transformă în destinații atractive de vacanță. Suntem bucuroși să vedem că am adus 158 de pasageri pe primul nostru zbor de la Karlsruhe/Baden-Baden la Târgu Mureș și sperăm că această rută va ajuta în continuare industria de turism și mediul de afaceri din ambele țări.”

Leave a Reply