Industry

Wizz Air prezinta serviciul WIZZ Flight Info

alt

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, a introdus serviciul WIZZ Flight Info. Acest serviciu permite pasagerilor să primească informaţii despre situaţia zborurilor pe email sau prin notificări pe telefonul mobil.

Serviciul WIZZ Flight Info poate fi achiziţionat la cumpărarea biletului şi costă 4,5 lei per zbor / per rezervare, indiferent de numărul de notificări transmise pentru a informa clienţii. Acest serviciu trimite pasagerilor un mesaj general în ziua plecării cu detaliile zborului. Un alt mesaj va fi trimis cu câteva ore înainte de plecarea zborului chiar dacă nu au intervenit modificări. De asemenea, pasagerii pot primi mai multe mesaje dacă apar modificări ulterioare cu privire la zborul respectiv.

De reținut: modificările în orarul zborurilor sunt raportate la intervale de 5 minute, iar pasagerii nu vor fi informați despre întâzieri de 10 minute sau mai mici. Pentru a beneficia de WIZZ Flight Info, pasagerii trebuie să descarce Wizz Apps pe smartphone-ul lor, să se conecteze la contul lor pe aplicația Wizz cel puțin o dată și să accepte opțiunea de primire a notificărilor pentru a primi mesaje pe mobil legate de statutul zborului. Mai multe informații despre WIZZ Flight Info, aici.

Daniel de Carvalho, Wizz Air, a declarat: “La Wizz Air ne străduim în permanenţă să respectăm orarul şi să evităm eventualele întârzieri. Cu toate acestea, condiţiile meteo pot afecta zborurile şi punctualitatea, mai ales în timpul iernii. WIZZ Flight Info este un serviciu nou, care va informa pasagerii despre orice perturbări sau întârzieri, prin email sau notificări pe telefonul mobil. Utilizatorii acestui serviciu vor fi primii care vor afla detalii de ultimă oră despre zboruri. Mai pot fi încă săptămâni cu zăpadă în perioada următoare, deci ar fi util să adaugi serviciul WIZZ Flight Info la tarifele mici ale zborurilor atunci când faci rezervarea pe wizzair.com.”

Leave a Reply