Industry

Wizz Air a lansat ruta București – Geneva

By 20-05-2013 September 8th, 2014 No Comments
alt

Luni, 20 mai, primul zbor direct București-Geneva operat de Wizz Air a decolat având 157 de pasageri la bord. Ruta va fi operată de două ori săptămânal: luni și vineri.

Cei interesați de noua rută Wizz Air spre Elveția pot rezerva bilete pe www.wizzair.com la prețuri ce pleacă de la 142 RON (un singur zbor, toate taxele incluse). Ofensiva Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-fare, low-cost din Europa Centrală și de Est, mai include și noile rute București-Alghero (Sardinia) și București-Oslo (Norvegia) despre care am vorbit aici.  

Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a declarat: “Suntem foarte încântaţi să fim cei care leagă direct Bucureştiul de una dintre cele mai importante destinaţii de business din Europa, Geneva. Şi cei care sunt în căutarea unei destinaţii de vacanţă vor fi mulţumiţi de noua destinaţie de pe harta Wizz Air întrucât Geneva are foarte multe de oferit celor care caută un oraş verde şi prietenos cu mediul înconjurător. Ne sfătuim pasagerii să-şi rezerve rapid biletele pe wizzair.com şi să se bucure de o experienţă extraordinară de călătorie la cele mai accesibile preţuri”.

Leave a Reply