Industry

Wizz Air: al doilea A320 alocat bazei din Craiova si 5 rute noi

By 17-03-2017 March 30th, 2017 No Comments

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est şi cel mai mare transportator aerian din România, sărbătoreşte astăzi alocarea celei de-a doua aeronave bazei sale din Craiova.

Airbus-ul A320 cu 180 de locuri va sprijini operaţiunile pe cele cinci noi rute din Craiova ce încep din martie spre Paris, Veneţia Treviso, Koln, Madrid şi Liverpool. Pasagerii care şi-au planificat vacanţa sau city-break-uri pe oricare dintre aceste destinaţii populare îşi pot rezerva bilete pe wizzair.com de la doar 69 RON / segment. Noua aeronavă reprezintă o nouă investiţie, de 99 milioane de dolari, a companiei în România şi va crea 36 de locuri de muncă directe la Wizz Air, în Craiova. Noile rute, atât de aşteptate de călătorii din regiune, spre Paris, Veneţia, Koln şi Madrid, cu două zboruri de săptămână, şi spre Liverpool, cu trei curse săptămânale, vor începe din această lună. Wizz Air asigură în prezent 10 destinaţii spre cinci ţări şi oferă spre vânzare 485.000 de locuri pe rutele sale din Craiova, în 2017.

WIZZ_CRA_17_03

În 2016, mai mult de 220.000 de pasageri s-au bucurat de rutele cu preţuri scăzute ale WIZZ, de un sistem de rezervare uşor și de servicii excelente la bord, din şi spre Craiova, care susţin mai mult de 160 de locuri de muncă locale în industriile de aviaţie şi turism. În ultimii 4 ani, încă de la începutul operaţiunilor WIZZ în Craiova, compania aeriană a investit constant în reţeaua sa aflată în continuă dezvoltare, oferind mai multe oportunităţi de călătorie şi prin furnizarea de cele mai mici preţuri pentru pasageri. Primul zbor WIZZ a decolat din Craiova spre Londra Luton în 2013 şi la doar un an de operaţiuni de succes compania a alocat aeroportului local o aeronavă Airbus A320 nouă.

CRA_WIZZ_17_03

Deja cea mai mare companie aeriană din România, Wizz Air oferă în prezent 133 de rute spre 20 de ţări din întreaga Europă, de pe 10 aeroporturi locale. Pentru 2017, 14 noi rute spre nouă ţări au fost deja anunţate din România, cum ar fi destinaţii populare spre Veneţia Treviso, Bologna şi Roma Ciampino din Suceava, dar şi Malta şi Larnaca din Cluj-Napoca. Peste 750 de angajaţi Wizz Air lucrează în prezent în România, și sunt nerăbdători să întâmpine numeroşi pasageri la bordul oricăreia dintre cele 21 de aeronave, inclusiv 5 Airbus A321 noi, ultra–eficiente, cu 230 de locuri.

CRA_WIZZ_17 martie

Prezentă în cadrul unei conferinţe de presă în Craiova, Sorina Ratz, Wizz Air Communications Manager, a declarat: “Astăzi sărbătorim alocarea celei de-a doua aeronave bazei WIZZ de la aeroportul din Craiova şi lansarea a cinci noi rute aşteptate spre Paris, Madrid, Veneţia, Koln şi Liverpool în martie. În calitate de cea mai mare linie aeriană din România continuăm expansiunea reţelei noastre de rute aflată în permanentă creştere şi aducem oportunităţi de călătorie cu adevărat accesibile pentru pasagerii din România, şi creăm noi locuri de muncă la nivel local. WIZZ rămâne dedicată României şi suntem nerăbdători să aducem veşti bune şi în viitor. Echipajul nostru local loial așteaptă cu nerăbdare să le ureze bun venit la bordul aeronavelor WIZZ tuturor pasagerilor care şi-au planificat călătorii pe oricare dintre cele 10 destinații populare disponibile la tarife scăzute din Craiova!”

Leave a Reply