Industry

VIDEO: Ryanair a ajuns la Bucuresti

alt

Am fost prezenti astăzi, 1 aprilie, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă la aterizarea primului zbor Ryanair din Londra Stansted. Ruta va fi operată zilnic. De mâine, 2 aprilie, Ryanair va deschide ruta Dublin-București, ce va fi operată de 4 ori săptămânal.

Boeing-ul 737-800 înmatriculat EY-DCK, livrat operatorului low-cost pe 1 septembrie 2004, a aterizat pe Otopeni la 11:33, cu două minute înainte de ora programată (zborul FR1005). A fost întâmpinat cu tradiționalul salut al tunurilor cu apă, după care a parcat în fața Salonului Oficial. La bord s-au aflat 182 de pasageri, pe zborul retur fiind 171 de pasageri. Trebuiau să fie 172, dar un pasager era atât de băut încât i-a fost interzis accesul la bord, iar aeronava a plecat fără el după scoaterea bagajului de cală.

Cu ocazia conferinței de presă susținută de Kate Sherry, director de dezvoltare a rețelei Ryanair, am aflat că operatorul estimează un număr de 150.000 de pasageri transportați anual pe cele două rute noi – Londra și Dublin – și crearea a 150 de locuri de muncă. Din 2 aprilie, zborurile București-Dublin vor fi operate în fiecare luni, miercuri, vineri și duminică. Pentru a marca lansarea celor două rute, Ryanair a lansat o promoție valabilă până pe 3 aprilie la ora 24:00. Astfel, un bilet București – Londra Stansted costă 28,99 EUR / segment (cu toate taxele incluse). Călătoria trebuie să aibă loc în mai sau iunie. Mai multe fotografii de la zborul inaugural găsiți pe pagina de Facebook a Companiei Naționale Aeroporturi București.

http://www.youtube.com/watch?v=CQNzPZgJpVA

alt
alt
alt

alt

alt

Leave a Reply