Industry

VIDEO / Noul Premium Economy Singapore Airlines

Pe 21 mai, in cadrul unui eveniment desfasurat la Singapore, noua cabina Premium Economy Singapore Airlines a fost prezentata oficial.

Studiile pentru realizarea noului Premium Economy au inceput in noiembrie 2013 si au tinut cont de parerile multor pasageri Singapore Airlines. Investitia se ridica la aproximativ 80 de milioane de dolari. Fiecare scaun acoperit cu tapierie din piele are o latime de 47-49,5 cm (in functie de avion), fiind cu 3,8 cm mai lat decat un scaun din Economy Class. Seat pitch-ul este de 96,5 cm, iar spatarul se inclina cu 20 cm. Scaunele sunt produse de ZIM Flugsitz & Zodiac, designul apartinand JPA Design.

Pasagerii au la dispozitie ecrane HD cu diagonala de 13,3 inci (33,7 cm) – cele mai late din industrie regasite intr-un Premium Economy Class – respectiv priza, doua port-uri USB si spatii suplimentare de depozitare. Gratie serviciului Book the cook, pasagerii vor putea pre-comanda meniul din Premium Economy, pe durata zborului fiind oferita si sampanie. Fiecare pasager beneficiaza de un bagaj de cala de 35 kg si prioritate la check-in, iar membrii programului SIA KrisFlyer vor acumula cu 10% mai multe mile.

Debutul comercial al noului Premium Economy Class Singapore Airlines are loc pe 9 august pe ruta Singapore-Sydney. Urmatoarele destinatii: Beijing, Delhi, Hong Kong, Frankfurt, Londra, Mumbai, New York, Shanghai, Tokyo si Zurich. Biletele pentru anumite rute pot fi rezervate deja. Noua cabina Premium Economy va fi introdusa pe cele 19 Airbus-uri A380 si 19 Boeing-uri 777-300ER, dar si pe primele 20 de Airbus-uri A350 din cele comandate (intrarea in serviciul comercial: 2016).

Mai multe informatii si imagini pe www.siapremiumeconomy.com

IMG_5037 IMG_5038 IMG_5041 IMG_5040
SIAchair20e

Leave a Reply