Industry

Turkish Airlines: 6 noi destinații în iunie

By 04-06-2013 September 8th, 2014 No Comments
alt

Pe 3 iunie Turkish Airlines a lansat zborurile spre Al-Qassim (Arabia Saudită) iar astăzi inaugurează ruta Istanbul-Marsilia. Până la sfârșitul lunii compania va lansa încă 4 noi destinații.

Al-Qassim este a 7-a destinație Turkish Airlines din Arabia Saudită și a 229-a din 100 de țări deservite. Din 3 iunie zborurile între Istanbul și Al-Qassim sunt operate de 4 ori săptămânal – luni, marți, vineri și duminică – prețul promoțional al unui bilet dus-întors plecând de la 131 euro (cu toate taxele incluse).  

Astăzi, 4 iunie, Turkish Airlines lansează ruta Istanbul-Marsilia, a 5 destinație din Franța. Ele vor fi operate de 4 ori săptămânal – marți, miercur, vineri și duminică. Prețurile promo pleacă de la 99 de euro (cu toate taxele incluse).

A treia destinație nouă pe care Turkish Airlines o va lansa în iunie este Constanța. Ruta va fi inaugurată vineri, 7 iunie, zborurile urmând să aibă loc miercuri, vineri și duminică. Prețurile promoționale pleacă de la 99 de euro (cu toate taxele incluse). Orarul de zbor este disponibil aici.

Pe 11 iunie Turkish va lansa ruta Istanbul-Tallinn (Estonia)-Vilnius (Lituania). Zborurile vor avea loc în fiecare marți, joi și sâmbătă. Prețurile promoționale pleacă de la 220 de euro cu toate taxele incluse (210 euro pentru biletele cumpărate online).

Zborurile către Luxemburg, a 234-4 destinație Turkish Airlines din 103 țări, vor începe pe 25 iunie. Ruta va fi operată de 4 ori săptămânal – marți, miercuri, vineri și duminică – prețurile promoționale plecând de la 99 de euro (cu toate taxele incluse).

Leave a Reply