Industry

Tot Hollywood-ul zboară cu flydubai

alt

flydubai a devenit prima companie aeriană care oferă la bordul aeronavelor sale filme în format HD (High Definition) de la toate cele 6 studiouri majore din Hollywood.

flydubai a introdus sistemul de divertisment on-board (IFE) în decembrie 2010 cu filme HD de la Paramount Pictures și Walt Disney Studios Motion Pictures. 2 ani mai târziu, în decembrie 2012, debutul filmului The Bourne Legacy (NBC Universal) marchează un pas înainte. Pe lângă cele 3 studiouri amintite mai sus, flydubai oferă filme HD și de la Warner Bros, 20th Century Fox și Sony Pictures Entertainment. Printre noile titluri de la bordul aeronavelor flydubai regăsim filme ca The Bourne Legacy, The Dark Night Rises și The Amazing Spider-Man.

În total, flydubai oferă 198 de filme de la Hollywood și Bollywood, din Rusia și lumea filmului arab. Pe lângă acestea, compania propune 162 de seriale TV, 324 de albumuri audio și 36 de jocuri, alte titluri fiind introduse lunar. Clientul de lansare al sistemului FTTS (Fiber-To-The-Screen) produs de Lumexis, flydubai a fost prima linie aeriană din lume care a transmis simultan filme HD pe ecranele din spătarele scaunelor. Acest lucru a fost posibil grație fibrelor optice înglobate în sistem, ce oferă o bandă mai largă și un transfer mai rapid al datelor față de rețelele convenționale.

http://www.youtube.com/watch?v=luZ9Dp5CLks

Leave a Reply