Industry

TAROM va lega Iași de Milano (Bergamo)

alt

Într-un comunicat de presă din 21 februarie, reprezentanții aeroportului Iași ne informează că TAROM va zbura de două ori săptămânal între Iași și Milano (Bergamo) din 4 iunie.

După Viena, Roma, Torino, Bologna, Londra și Tel Aviv, ieșenii vor avea o nouă legătură aeriană externă directă. Aeroportul Orio al Serio (Bergamo) care va face legătura cu aerogara ieșeană este situat la 45 kilometri de Milano, un centru economic important al lumii și sediul Bursei italiene. Zborurile vor începe pe 4 iunie și vor fi operate în zilele de miercuri și vineri după următorul program (ore locale):

Iasi 06:20 –Bergamo 07:55 / miercuri, vineri
Bergamo 08:45 –Iasi 12:10 / miercuri, vineri

Marius Bodea, Președintele Consiliului de Administrație al Aeroportului Iași, a declarat că TAROM intenționează să deschidă o nouă cursă directă de pe Aeroportul Iași în cursul acestui an. „Este vorba despre o cursă directă către Veneția, posibilă a fi operațională din programul de iarnă sau, daca lucrurile se vor îndrepta într-o direcție bună, chiar din această vară. În acest fel se împlinește strategia de a acoperi toată jumătatea de nord a Italiei, zonă în care sunt foarte mulți români. În acest moment în zona noastră destinația Veneția se operează doar de pe Aeroportul din Chișinău, iar mulți dintre concetățenii noștri spre deplasează în Republica Moldova pentru a ajunge la această destinație”.

Leave a Reply