Industry

TAROM, Linia Aeriana a Anului 2014

alt

Compania TAROM a fost desemnată “Linia Aeriană a Anului 2014” în cadrul Galei Premiilor de Excelenţă din cadrul “Hotel Tourism & Leisure Investment Conference” desfăşurate pe 22 mai.

În perioada 22-23 mai 2014 a avut loc cea de-a şaptea ediţie a celui mai important eveniment dedicat industriei hoteliere, a turismului şi a ospitalităţii din România. Specialişti din domeniu, reprezentanţi din partea autorităţilor locale şi manageri ai celor mai mari branduri hoteliere internaţionale pe piaţa românească au fost prezenţi la eveniment pentru a identifica noi oportunităti de business şi a afla care sunt cele mai importante schimbări din industria hotelieră, a ospitalitătii şi a turismului din România. Evenimentul şi-a propus să premieze proiectele care au marcat industria turismului din România. În cadrul evenimentului au fost desemnaţi câştigătorii celor cinci categorii anunţate în competiţie: turism, restaurante, hoteluri, agrement şi recunoaştere pentru experienţa şi excelenţa.


La categoria “Linia aeriana a anului” compania TAROM a fost declarată câştigătoare dintre cele 9 companii aeriene finaliste. “Doresc să mulţumesc în numele companiei TAROM atât organizatorilor cât şi juriului pentru onoarea pe care ne-au făcut-o înmânându-ne acest premiu. Compania TAROM nu a arătat încă ce poate oferi. Vom fi mai competitivi, vom fi mai prezenţi în piaţă şi ne vom orienta şi mai mult către client, oferindu-i cele mai bune servicii”, a declarat domnul Christian Heinzmann, director general TAROM, în cadrul festivităţii de premiere. Câştigătorii au fost desemnaţi în urma procesului de votare ce s-a desfăşurat online în perioada 23 aprilie – 14 mai 2014. Ulterior, nominalizaţii au fost jurizaţi de o comisie formată din 18 experţi de top din principalele segmente ale industriei hoteliere de turism şi ospitalitate.

alt

Leave a Reply