Industry

Supa la bordul aeronavelor KLM

alt

Incepand cu 1 iulie, KLM Royal Dutch Airlines le ofera pasagerilor din World Business Class supa. Optional, pasagerii pot alge supa vegetariana la felul intai din meniul WBC.

De asemenea, supa va face parte si din WBC Express Service. Studiile au aratat ca pasagerii apreciaza diversitatea cand vine vorba despre optiunile din meniu. In cadrul testelor efectuate la bord, unde supa a fost oferita ca alternativa la felul principal, pasagerii au apreciat-o mai mult decat in cazurile in care nu aveau de ales. KLM face tot posibilul pentru a le oferi pasagerilor sai produse culinare de sezon si va incepe cu supa Yellow Pepper, pregatita in fiecare zi.

Pana la sfarsitul lunii septembrie, KLM va servi in World Business Class delicatese semnate Sergio Herman. In ultimii ani, compania olandeza, care va aniversa in octombrie 95 de ani de la infiintare, si-a obisnuit pasagerii WBC cu specialitati culinare pregatite de chefi de renume. Dintre acestia ii amintim pe  Richard Ekkebus, Jonnie Boer, Onno Kokmeijer, Mario Ridder si Peter Goossens.

Leave a Reply