Industry

Star Alliance: tarife Round-The-World in Premium Economy

Star Alliance, cea mai mare alianta aeriana din lume, anunta tarife Round-The-World pentru calatorii in cabina Premium Economy.

11 dintre cei 28 de membri Star Alliance (Avianca Brasil fiind cel mai nou membru) ofera cabina Premium Economy: Air Canada, Air China, Air New Zealand, ANA, EVA Air, Lufthansa, LOT Polish Airlines, SAS, Singapore Airlines, THAI and Turkish Airlines. Pentru a oferi flexibilitate totala pasagerilor, itinerariile pot include si alte companii aeriene membre Star Alliance. Pe zborurile unde clasa Premium Economy nu este oferita, pasagerii vor calatorii in Economy. Respectand produsul si regulile RTW, tarifele Premium Economy sunt oferite in trei categorii: 29.000 mile, 34.000 mile sau 39.000 mile. Pentru a avea o imagine mai clara, circumferinta Pamantului masurata la Ecuator este de aproximativ 24.900 de mile.

Cu noile tarife, pasagerii pot alege acum dintre 17 tarife Star Alliance Round-The-World: 3 pentru calatorii la First Class, 4 pentru calatorii in Business, 3 in Premium Economy si 7 in Economy. Tarifele variaza in functie de piata si, in general, sunt mai rentabile decat daca ai cumpara un bilet la fiecare companie pentru a parcurge acelasi traseu RTW. Copiii intre 2-11 ani platesc 75% din tariful de adult, in timp ce infantii sub 2 ani care nu necesita loc separat pot calatori pentru 10% din tariful de adult.

Calatoria trebuie sa inceapa si sa se termine in aceeasi tara si, in general, trebuie sa urmeze o singura directie: fie catre est, fie spre vest. Totusi, unele zboruri in zig-zag sunt permise pe acelasi continent. Atat oceanul Atlantic, cat si oceanul Pacific trebuie traversate cate o data. Escale de minim 24 de ore trebuie facute in cel putin 3 orase, pe intregul traseu fiind permise un numar maxim de 5-15 opriri. Mai multe informatii sunt disponibile pe aceasta pagina. Pentru rezervarea biletului Round-The-World, click aici.

VIDEO / Vopsirea unui A320 Avianca Brasil in livery Star Alliance.
Mark Schwab, CEO Star Alliance: Suntem mai ocupati ca niciodata!
Star Alliance are cel mai bun lounge din lume, aeroportul LAX.
Primul A320 Avianca Brasil in livery Star Alliance.
VIDEO / 18 ani de Star Alliance pe 14 mai 2015.

Leave a Reply