Industry

Soluția British Airways pentru IMM-uri

alt

Prin programul On Business, British Airways oferă companiilor mici și mijlocii un mod simplu de a-și optimiza bugetul alocat călătoriilor de afaceri.

Cu ajutorul programului On Business fiecare companie îşi poate eficientiza costurile pentru deplasări, câştigând puncte On Business cu ocazia fiecarui zbor eligibil efectuat. Acestea pot fi transformate ulterior pentru upgrade-ul cabinei de zbor, achiziționarea de bilete gratuite, rent-a-car şi nopţi de cazare la hotel. De la lansarea programului On Business în România, în 2008, British Airways a raportat o creștere de peste 35% a numărului de înregistrări noi.

În prezent, numărul conturilor în țara noastră este de 350, în următoarele luni fiind așteptați încă 20 de noi membri. Această estimare făcută de Emil Delibashev – Commercial Manager pe zona Balcanilor și Ungaria, British Airways – vine pe fondul promoției pe care BA o oferă noilor membri. Astfel, până pe 30 septembrie 2012 fiecare companie care se va înregistra în programul On Business va primi un bonus de 1000 de puncte. După înregistrare, companiile beneficiază de un număr triplu de puncte pentru primele 6 zboruri eligibile efectuate.

Cum se obțin punctele On Business

Călătoriile de afaceri vor deveni mai avantajoase pentru companii pe măsură ce acestea obţin puncte On Business pentru fiecare zbor eligibil efectuat de către unul dintre angajaţi. Dacă aceştia sunt şi membri Executive Club, vor obţine şi puncte Avios personale. Punctele se pot obţine pentru orice zbor eligibil indiferent de locaţia din care a fost cumpărat biletul. Pentru a obţine punctele trebuie introdus numărul de membru On Business în momentul efectuării rezervării sau comunicarea acestuia către agenţii de turism. Chiar dacă aţi uitat să introduceţi numărul în momentul rezervării se vor primi punctele aferente zborului. Trebuie doar să accesaţi secţiunea „My Booking” din „Manage My Booking” şi să introduceţi numărul On Business.

Acordarea punctelor On Business

Destinaţiile British Airways au fost împărţite în zone regionale, fiecare zonă aducând un număr diferit de puncte On Business. Acestea se acordă şi în funcţie de destinaţia zborului şi de tipul clasei rezervate. Punctele nefolosite expiră la sfârşitul celui de-al treilea an calendaristic de la data emiterii. De exemplu, orice punct obţinut între 1 ianuarie şi 31 decembrie 2011 va expira automat la 31 decembrie 2014.

Exemple despre convertirea punctelor On Business

La 26 de zboruri Euro Traveller (cabina economica pentru zboruri efectuate în Europa) > un bilet Euro Traveller către Londra (3120 puncte)
La 13 zboruri Club Europe (cabina business pentru zboruri efectuate în Europa) > un bilet Club World către Londra (6240 puncte)
La 23 de zboruri World Traveller (cabina economica pentru zboruri de lung curier) > un bilet World Traveller către New York (9720 puncte)
La 10 zboruri Club World (cabina business pentru zboruri de lung curier) > un bilet Club World către New York (25140 puncte)

Beneficiile programului On Business

– Permite IMM-urilor să facă economii substanţiale la bugetul pentru deplasări
– Companiile pot câştiga puncte On Business la fiecare zbor eligibil rezervat pe ba.com, la birourile British Airways sau prin agenţiile de turism
– Companiile pot câştiga puncte On Business indiferent de ţara în care reprezentantul companiei îşi achizitioneaza biletul
– Companiile pot gestiona toate deplasările companiei, indiferent de ţările în care îşi au birourile, printr-un singur cont global On Business
– Punctele On Business pot fi folosite pentru recompense care vor aduce beneficii reale angajaţilor şi companiei: zboruri, cabine de zbor superioare şi nopţi de cazare la hotel
– Contul On Business este accesibil non-stop, online – folosiţi-l pentru a verifica soldul punctelor şi tranzacţiile anterioare, pentru a efectua, modifica sau anula o rezervare
– Dacă unul dintre angajaţi este membru al Executive Club British Airways sau al programelor de calatori frecventi ale partenerilor oneworld®, acestia vor beneficia in continuare si de avantajele aduse de aceste programe la nivel individual

Leave a Reply