Industry

Skywards Future Artists 2012

alt

Emirates a dat startul înscrierilor în Skywards Future Artists. Lucrările câștigătoare se vor regăsi pe cardurile frequent-flyer Skywards din 2013.

Cu 7 milioane de membri din întrega lume înscriși în Skywards, programul frequent-flyer Emirates Airline, creativitatea artiștilor participanți trebuie să se situeze la cote înalte. La concursul organizat în următoarele categorii – fotografie, pictură digitală, ilustrație și 3D (sculptură, ceramică și sticlă) – se poate înscrie orice artist. Juriul va alege 3 lucrări, câte una pentru fiecare nivel Skywards: Blue, Silver și Gold.

Lucrările câștigătoare se vor regăsi atât pe cardurile de membru Skywards 2013, cât și în comunicarea online/offline a companiei Emirates. Creatorii lucrărilor selectate vor primi câte 5000 de dolari plus 2000 de dolari pentru instituția la care au studiat (dacă este vorba de așa ceva). Termenul-limită pentru trimiterea proiectelor este 25 iunie 2012. Membrii Skywards vor vota propunerile preferate între 30 iulie și 15 august 2012, câștigătorii urmând să fie anunțați la finele lunii august. Regulile competiției pot fi consultate aici: www.skywardsfutureartists.com

Leave a Reply