Industry

Singapore Airlines, interioare noi în 2013

alt

Din a doua jumătate a anului viitor Singapore Airlines (SIA) va introduce noi interioare la toate clasele pe Boeing-urile 777-300ER, dar și pe alte aeronave.

Pentru realizarea noilor interioare în First, Business și Economy Class, dar și a noului sistem in-flight entertainment, SIA a angajat firmele Designworks USA și James Park Associates (JPA). Noile interioare vor debuta pe Boeing-urile 777-300ER ce vor intra în serviciu în a doua jumătate a anului viitor. Ulterior, interioarele revizuite vor fi introduse și pe Airbus-urile A350, A380 și Boeing-urile 787.

Și aeronavele aflate în serviciu vor primi retroactiv noile produse, dar Singapore Airlines nu a comunicat un program de implementare. De menționat că noile interioare nu se vor regăsi pe aeronavele regionale SIA, adică Airbus A330 și Boeing 777, ci doar pe rutele internaționale profitabile pentru companie. Actualele clase First și Business SIA au debutat în 2007, la câțiva ani apărând și apartamentele private de pe Airbus-urile A380.

Leave a Reply