Industry

Ryanair:Timisoara-Bucuresti de la 7,99 EUR / segment, un milion de pasageri pe OTP

Astazi, Ryanair a anuntat tarifele pentru ruta TSR-OTP, ruta ce va fi deschisa mai devreme cu doua luni, pe 1 septembrie. Tot astazi, Ryanair a sarbatorit pasagerul cu numarul 1.000.000 pe OTP de la primul zbor spre Londra Stansted, aprilie 2014.

Biletele TSR-OTP pleaca de la 7,99 EUR / segment pentru calatorii in septembrie si octombrie. Pot fi rezervate incepand de astazi pana joi, 7 aprilie, la miezul noptii. Plata in lei va putea fi facuta “in perioada imediat următoare”. Totodata, am aflat ca baza din Timisoara va fi deschisa cu doua luni mai devreme, pe 1 septembrie ca urmare a cererii record primite din partea clienților români. Noile zboruri pe ruta București-Timișoara sunt disponibile pentru rezervări pe noul website www.ryanair.com/ro. Marius-Laurențiu Enache a fost clientul nostru cu numărul 1.000.000 și a calatorit din Bucuresti pe noua rută Ryanair către Atena, parte a orarului de vară ce însumează 10 rute.

În București, Denis Barabaș, Sales & Marketing Executive Ryanair pentru România, a declarat: “Ryanair este încântată să sărbătorească un milion de clienți pe Otopeni de la data primului nostru zbor în aprilie 2014. Vara aceasta, clienții români și vizitatorii pot acum să aleagă din cele 10 rute Ryanair și trebuie să se aștepte la viitoare îmbunătățiri și noutăți ca urmare a continuării dezvoltării puternice pe care Ryanair o are în România și Estul Europei, dar și a îmbunătățirii experienței de zbor a clienților prin programul “Always Getting Better” ce include multe alte noi rute, un nou site www.ryanair.com/ro, noi interioare ale aeronavelor și noi uniforme pentru membrii echipajului.

Suntem fericiți să anunțăm că noua noastră bază din Timișoara (cea de-a doua din România) va fi deschisă  pe 1 septembrie, cu două luni mai devreme decât planificarea inițială, ca rezultat a cererii fenomenale din partea clienților noștri români, iar noua noastră rută București-Timișoara este disponibilă pentru rezervări. Pentru a sărbători, scoatem la vânzare locuri pe rută București-Timișoara la preț promoțional începând de la doar €7.99 / segment pentu călătorii în septembrie și octombrie. Aceste locuri promoționale sunt disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, joi 7 aprilie. Pentru că vor fi rezervate rapid și pentru a nu rata această promoție extraordinară, invităm clienții să acceseze www.ryanair.com/ro.”

Foto: Teodor Stefan / Aeronews.ro, Bucharest Airports.

12923179_1004457049630395_7577388380096101490_n

Leave a Reply