Industry

Ryanair anunta noul tarif Leisure Plus

Ryanair a anuntat astazi noul tarif Leisure Plus care include îmbarcarea prioritară, loc alocat și un bagaj de cală de 20kg de la 51.99 EUR.

Ryanair a lansat și varianta îmbunătățită a serviciului Business Plus care aduce o flexibilitate extinsă la 2 zile anterioare și/sau ulterioare de schimbare a zborului față de biletul inițial, chiar și în ziua călătoriei. De astăzi, clienții Ryanair au la dispoziție 3 categorii diverse de tarife:

Ryanair Regular:
Cele mai mici tarife garantate
Gratis la bord un bagaj de 10kg & al 2-lea bagaj mai mic
Gratis alocarea unui loc aleatoriu

Leisure Plus:
Îmbarcare prioritară
Loc alocat
Bagaj de cală de 20kg

Business Plus:
Fast-Track de securitate
Îmbarcare prioritară
Loc premium alocat
• +2/-2 zile flexibilitate la schimbarea biletului (chiar și în ziua zborului)
• Ghișeu Business Plus dedicat la aeroport
• Check-in gratuit la aeroport

No Repro Fee 16/06/2016 RYANAIR LAUNCHES NEW LEISURE PLUS FARE  & IMPROVED BUSINESS PLUS OFFERING Model Roz Purcell unveils Ryanairs new Leisure Plus fare, offering customers a discounted bundle of travel extras, including priority boarding, a reserved seat and a 20kg bag from just €51.99. Ryanair also launched an improved Business Plus service, with flight change flexibility extended to 2 days either side of the scheduled flight date as well as on the day of travel. From today, Ryanair Europe’s No 1 airline, offers customers a choice of 3 types of fares Ryanair Regular, Leisure Plus and Business Plus. These enhanced services are the latest improvements under Year 3 of Ryanair’s “Always Getting Better” programme, which includes new digital features, new cabin interiors, more new routes and even lower fares.  Photo: Peter Houlihan ENDS For further information please contact:	Robin Kiely			Piaras Kelly 			Ryanair Ltd			Edelman Ireland Tel: +353-1-9451949		Tel: +353-1-6789333 			press@ryanair.com		ryanair@edelman.com

Noile servicii fac parte din lista ultimelor îmbunătățiri asumate în cadrul celui de-al 3-lea an al programului “Always Getting Better”, și care mai includ noi opțiuni digitale, noi interioare ale aeronavelor, mai multe rute noi și tarife mai mici.

Kenny Jacobs, Ryanair, a declarat:“Ryanair este încântată să anunțe lansarea Leisure Plus, care va oferi călătorilor de plăcere, a împătimiților de vancață și celor de city-break-uri, un set special de facilități extra de călătorie, la preț redus, și care include îmbarcarea prioritară, bagaj de cală de 20kg și un loc alocat – la tarife care pornesc de la doar 51.99 €. Luând în considerare răspunsurile clienților, Leisure Plus a fost conceput special pentru călătorii de plăcere, oferindu-le famiilor și prietenilor avantajul de a fi primii la îmbarcare, de a sta împreună și de a-și transporta toate lucrurile de care au nevoie, toate în timp ce aceștia se bucură deja de popularele tarife mici ale Ryanair, zborurile la timp, două bagaje gratuite la bord și un serviciu clienți AGB îmbunătățit.

Mai mult, am îmbunătățit oferta serviciului nostru de succes Business Plus, mărind flexibilitatea biletelor de la 1 la 2 zile anterioare și/sau ulterioare zilei originale de călătorie, permințând modificări chiar și în ziua zborului, toate pentru a oferi un serviciu și mai complet afacerilor de orice mărime. Peste 25% din clienții Ryanair călătoresc în scop de afaceri, cu economii de bani și timp, în timp ce beneficiază de punctualitatea noastră lider în industrie, cea mai mare rețea de rute din Europa, cu și mai multe orașe importante de business conectate, zboruri extra și orar îmbunătățit, respectiv număr dublu de aeroporturi cu fast-track.”

Leave a Reply