Industry

Qantas are un nou app pentru iPhone

alt

Qantas Airways a lansat un nou app pentru iPhone care permite utilizatorilor să rezerve bilete, să caute cazare și să-și stocheze cărțile digitale de îmbarcare în Passbook.

În octombrie 2012 Qantas a fost una dintre primele companii aeriene care a oferit iPad-uri pentru entertainment-ul pasagerilor la bord. În noiembrie 2012 Qantas a adoptat printre primii aplicația Passbook dezvoltată de Apple. În aceste condiții noul app Qantas pentru iPhone vine ca o continuare logică a adoptării celor mai recente tehnologii. App-ul oferă numeroase opțiuni pe care călătorii frecvenți le vor aprecia: posibilitatea de a căuta cele mai bune prețuri și de a rezerva bilete, respectiv alerte personalizate care îi vor informa despre promoții sau despre scăderea tarifelor sub “prețul preferat” de utilizatori.

După ce v-ați rezervat biletul pentru zborul dorit noul app Qantas vă permite să stocați cartea de îmbarcare în “portofelul digital” Passbook. De asemenea, puteți folosi noul app pentru a rezerva camere în peste 100.000 de hoteluri din întreaga lume, pentru a accesa informații actualizate în timp real despre zborurile Qantas și a vă consulta milele frequent flyer. Noul app Qantas Airways poate fi descărcat gratuit din AppStore.

Leave a Reply