Features

“Air France, France is in the air” la Bucuresti

By 26-06-2014 September 8th, 2014 No Comments
alt

Pe 26 iunie, vizualurile noii campanii de imagine “Air France, France is in the air” au putut fi admirate la Bucuresti in cadrul unui eveniment organizat de Air France Romania.

Pe 2 aprilie, Air France a lansat noua campanie de imagine “Air France, France is in the air” ca parte a programului Transform 2015. Campania, care vine la 15 ani dupa lansarea sloganului “Air France – Making the sky the best place on Earth”, cuprinde 6 imagini ce definesc serviciile companiei si alte 12 imagini care ilustreaza cateva destinatii din reteaua Air France: New York, Brazilia, Paris, China, Japonia, Africa, Italia, etc.

Cele 6 imagini atrag atentia pasagerilor asupra urmatoarelor aspecte:

confortul aeronavelor A380
noua clasa La Premiere
– noua clasa Business
– gastronomia
– reteaua de destinatii
– serviciul SkyPriority

Vizualurile sunt o expresie a stilului modern imbinat cu istoria companiei si transmit mesaje special create pentru a rezona cu stilul frantuzesc. Imaginile sunt vii, pline de culoare si energie, stabilind o noua etapa in cadrul Air France. Noua campanie publicitara urmareste ca prin sloganul sau, conceput in limba engleza, sa ilustreze spiritul global al companiei si valorile Frantei, recunoscute la nivel mondial: l’art de vivre, brand-uri de lux, maestri bucatari cu stele Michelin, pasiunea pentru moda si promisiunea de a oferi pasagerilor o experienta de neuitat. Atat la bord, cat si la sol. Va reamintim ca in 2014 se implinesc 10 ani de la formarea Grupului Air France – KLM. Album foto cu toate vizualurile campaniei.

Timp de cateva zile, puteti downloada vizualurile in format hi-res aici: http://we.tl/feHVIN6yWX

Primul Boeing 777 cu noile cabine.
O vara cu surprize de la Air France.
Al 10-lea Airbus A380 al companiei.

http://www.youtube.com/watch?v=fwqZd62gIKY

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

Leave a Reply