Special Offers

Promotie Wizz: doua bilete la pret de unul

alt

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, aniversează astăzi 10 ani de la primul său zbor din Katowice, sudul Poloniei, către Londra Luton, din 19 mai 2004. Pentru a marca momentul, doar astazi, pana la miezul noptii, Wizz Air va ofera doua bilete la pret de unul.

Wizz Air a fost creată cu ambiţia de a face zborul mult mai accesibil locuitorilor din Europa Centrală şi de Est. Până în 2013 Wizz Air a transportat 69 milioane de pasageri în total. Compania are o reţea de peste 300 de rute şi 96 de destinaţii în 35 de ţări. În anul fiscal 2014, Wizz Air a transportat 13,9 milioane de pasageri şi aşteaptă tot mai mulţi la bordul aeronavelor sale în anii care vor urma.

Jόzsef Váradi, CEO Wizz Air a declarat: “Sunt foarte mândru de acest moment important. Am ajuns aici după 10 ani de muncă susţinută şi datorită echipei noastre de profesionişti. Cei 10 ani înseamnă creştere rapidă, inovaţie permanentă, iar pentru clienţii noştri înseamnă libertatea de a călători şi de a se bucura de noi experienţe şi oportunităţi. Întrând în noua decadă, Wizz Air şi echipa sa vor continua să provoace competitorii şi să ofere tarife mici şi servicii excepţionale. Aş dori să mulţumesc astăzi tuturor clienţilor pentru loialitate şi pentru că fac parte din călătoria incredibilă Wizz Air”.

Promotia este valabila doar dacă achiziționați două sau mai multe locuri în același timp în cadrul aceleiași rezervări și pentru același zbor Wizz Air Ungaria (W6) sau Wizz Air Ukraine (WU). Unul din cele două locuri cumpărate va fi gratuit până la un număr maxim de 5 locuri gratuite pentru o rezervare. „Gratuit” înseamnă că nu veți plăti costul biletului, inclusiv taxe sau alte costuri obligatorii și bagajul mic de cabină (dimensiuni maxime: 42x32x25), dar se exclude taxa de administrare pentru locul gratuit. Această promoție se aplică la tariful care include taxele, costurile obligatorii și un bagaj înregistrat de pana in 32 de kg, excluzând taxa de administrare, dacă zborul este efectuat de Wizz Air Ukraine (WU).

Taxa de administrare se va achita pentru fiecare loc gratuit. Bagajele mare de cabină și fiecare bagaj înregistrat fac obiectul unor taxe suplimentare. Nu fac parte din această promoție nici un alt serviciu sau produs promoțional și trebuie să le plătiți separat chiar dacă sunt relevante pentru locul gratuit sau dacă sunt cumpărate în legătură cu acesta. Locurile achiziționate, trebuie să fie utilizate împreună și nu pot fi anulate separat. Rezervările de grup (mai mult de 10 pasageri) sunt excluse.
Numărul locurilor disponibile la un anumit preț este limitat. Click aici pentru rezervari.

Leave a Reply