Special Offers

Promotie Austrian: 55 de ani in Romania

Între 1 și 15 septembrie, Austrian Airlines sărbătorește 55 de ani de prezență în România alături de pasagerii săi, cărora le oferă o serie de reduceri speciale.

Pentru orice bilet către destinații intercontinentale (Beijing, Bangkok, Delhi, Male, New York, Chicago, Washington, Toronto), pasagerii Austrian primesc o reducere de 55 EUR (cod promo Viena55IK), iar pentru biletele către Austria, Europa si Orientul Mijlociu reducerea este de 15 EUR (cod promo Viena55). Toate reducerile sunt valabile pentru biletele achiziționate de pe site-ul www.austrian.ro. Atentie: discount-urile se aplica dupa introducerea codului de reducere in casuta “voucher code”.

Se califica pentru reduceri rezervarile pentru zboruri efectuate in perioada 
01 septembrie – 30 noiembrie 2014, pe curse operate de catre Austrian Airlines, 
cu plecare din Bucuresti. 

In cadrul campaniei sunt disponibile 500 de coduri de reducere. Un pasager poate utiliza pana la 6 vouchere de reducere (pentru rezervari diferite). Mai multe detalii sunt disponibile aici sau la numarul de telefon numarul de telefon 021 2044560.

Primul zbor Austrian Airlines spre București a avut loc pe 2 septembrie 1959. De-a lungul timpului, compania a devenit un reper de calitate și încredere atât pentru turiști, cât și pentru oamenii de afaceri care vin sau pleacă din București via Viena. Astăzi, 55 de ani mai târziu, Austrian Airlines operează 5 zboruri zilnice între București și Viena, zboruri zilnice către Sibiu, precum și 6 zboruri săptămânale spre Iași. Compania oferă astfel conexiunea ideală între România și 130 de destinații în 55 de țări din Europa, America de Nord, Asia și Orientul Mijlociu.

Alături de conexiuni excelente, pasagerii Austrian Airlines se bucură de serviciile printre cele mai consistente și fiabile din lume. În anul 2013, la nivel global, cu 73 de aeronave compania a operat un total de 135,088 de zboruri, din care 70 zboruri zilnice. Cursele au avut o regularitate de 98.9%, în timp ce punctualitatea plecărilor a fost în jur de 88.5%.

Austrian-Airlines_uniforme-vintage

 

Leave a Reply