Special Offers

Promoție British Airways SUA și Canada

alt

Promoția aduce reduceri de până la 33% în cabinele World Traveller (Economy) și Club World (Business) și de până la 51% în cabina First pentru destinații din America de Nord și Canada.

Reducerile la bilete dus-întors de până la 33% sunt valabile pentru cabinele World Traveller (Economy) și Club World (Business), cu reduceri de până la 51% pentru bilete dus-întors în cabina First. Promoţia British Airways este valabilă până pe 7 iunie pentru biletele în cabina World Traveller, pentru călătorii ce vor avea loc între 16 august – 30 septembrie 2013 sau 1 octombrie 2013 – 28 februarie 2014. 



Pentru bilete în cabinele Club World si First promoția este valabilă până pe 12 iunie, pentru călătorii ce vor avea loc în intervalul 4 iunie – 30 septembrie, respectiv 11 iunie – 30 septembrie. Preţurile de mai jos includ toate taxele, suprataxele şi sunt valabile la data publicării. Oferta este supusă unor Termeni si Condiţii şi este valabilă în limita locurilor disponibile. Pentru informaţii şi rezervări accesați www.ba.com.

alt

Leave a Reply