Industry

OFICIAL: Lufthansa Premium Economy

alt

Pe 5 martie, în prima zi a târgului ITB Berlin 2014, Lufthansa a prezentat Premium Economy Class, prima clasă nouă de călătorie pe care Lufthansa o introduce în 35 de ani.

Pasagerii Lufthansa vor putea rezerva bilete din mai și vor putea călători la Premium Economy din noiembrie 2014, inițial pe Boeing 747-8. Până în vara lui 2015, noua clasă intermediară va fi introdusă treptat pe întreaga flotă lung-curier Lufthansa. Prețul unui bilet dus-întors la Premium Economy către America de Nord sau Asia va fi, în medie, cu 600 de euro mai mare decât al unuia din Economy Class. În funcție de tipul avionului, clasa Premium Economy Lufthansa va oferi între 21 și 52 de locuri.

Noile scaune Premium Economy Lufthansa oferă cu până la 50% mai mult spațiu decât cele din Economy. Compania estimează că 1,5 milioane de pasageri vor alege, anual, noua clasă intermediară. Scaunele au fost proiectate în parteneriat cu müller/romca Industrial Design și realizate de ZIM Flugsitz. În funcție de tipul avionului, ele sunt cu până la 3 cm mai late și oferă cu până la 10 cm mai mult spațiu în lateral față de cele din Economy. Spătarul se înclină mai mult, seat pitch-ul (distanța dintre un punct al unui scaun față de același punct al scaunului din spate) fiind de 97 cm. Drept rezultat, pasagerii Premium Economy se bucură de aproximativ 1,5 ori mai mult spațiu ca în clasa Economy.

alt

Fiecare pasager Premium Economy va putea lua doua bagaje de cală a câte 23 kg, iar pentru 25 EUR primesc acces la lounge-urile Business Class Lufthansa. Procedurile de îmbarcare și regulile pentru bagajul de cabină rămân la fel ca în Economy. La bord, pasagerii Premium Economy vor fi întâmpinați cu o băutură de bun-venit, vor dispune de propria sticlă cu apă și o trusă cu accesorii practice de călătorie. Meniurile au un design specific Premium Economy, iar preparatele culinare sunt servite pe farfurii din porțelan.   

Ecranele touch integrate scaune au o diagonală de 28-30 cm (în funcție de tipul avionului), fiind de două ori mai mari decât cele din Economy Class. Fiecare scaun dispune de telecomandă pentru accesarea sistemului de divertisment la bord, telecomandă care servește și drept controller pentru jocuri. O gamă bogată de ziare și reviste completează oferta Premium Economy de la bord. Click aici pentru un album complet cu noua clasă Lufthansa.

alt

alt

alt

alt


Leave a Reply