Industry

Panda uriaşi la bordul British Airways

By 12-06-2013 September 8th, 2014 No Comments
alt

În septembrie 2013 British Airways va lansa zborurile directe Londra Heathrow – Chengdu, China. Noua rută este sărbătorită cu tarife speciale dar și cu o interesantă acțiune de PR.

Chengdu va fi prima destinație nouă din China oferită de British Airways pasagerilor săi după 2005, an în care a inaugurat cursele spre Shanghai. Jayne Deasy, însoțitor de zbor British Airways, a declarat: “Suntem cu toţii foarte încântaţi că vom începe cursele pe această nouă rută, devenind astfel prima şi singura companie aeriană care asigură o legătură directă între Londra şi ţinutul unde trăiesc Panda uriaşi.” Ruta va fi operată cu Boeing-uri 777-300ER noi, așa cum Aeronews v-a informat aici. Pentru a marca lansarea noii rute British Airways oferă mai multe bilete la prețuri speciale.  Toate biletele includ numărul 8, care e considerat norocos în China. În plus, şi cursele de pe acest nou traseu sunt denumite cu aceleaşi cifre norocoase: BA88 Chengdu – Londra, respectiv BA89 Londra – Chengdu.

Preţul biletelor dus-întors pentru oaspeţii BA care zboară în cabina Club World (Business) este de 1888 lire sterline, o reducere de 40% faţă de preţul standard. Biletele dus-întors pentru cabinele World Traveller (Economy) şi World Traveller Plus (Premium Economy) costă 508 lire sterline, respectiv 808 lire sterline, ceea ce reprezintă economii de 30%, respectiv 29%. Aceste reduceri substanţiale sunt valabile pentru oaspeţii BA care călătoresc în oricare dintre cele trei cabine în perioada 29 septembrie 2013 – 31 martie 2014. Biletele sunt disponibile şi pot fi cumpărate pe www.ba.com.

Mai mult, British Airways a organizat și o interesantă acțiune de PR. Astfel, angajaţii British Airways au fost nevoiţi să se străduiască mai mult decât de obicei atunci când au fost vizitaţi de unii dintre cei mai îndrăgiţi ambasadori în alb-negru ai Chinei. Celebrii Panda uriaşi au fost invitați să deguște o ceaşcă de ceai, un moment definitoriu pentru după-amiezele British Airways, sărbătorind astfel lansarea noii rute Londra – Chengdu si a preţurilor speciale oferite de BA pentru această rută.

alt

alt

alt

Leave a Reply