Industry

OFICIAL / Noua grila tarifara Lufthansa

By 28-07-2015 2 Comments

Incepand de astazi, 28 iulie, Lufthansa introduce o noua grila tarifara pentru zborurile interne si pentru cele euroene. Grila se va aplica de la 1 octombrie.

Noile tarife vor veni cu diferite servicii, in functie de nevoile pasagerilor. Daca doriti servicii suplimentare, acestea pot fi adaugate, contra cost, la tariful initial. Pe langa LH, si Austrian Airlines va adopta noua grila tarifara. Swiss utilieaza acest nou concept de la sfarsitul lunii iunie, in timp ce Brussels Airlines a introdus un concept similar in 2014. Grila tarifara pentru zborurile lung-curier ramane neschimbata. Toate tarifele de mai jos includ, pe langa un bagaj de cabina gratuit, snacks-uri si bauturi in timpul zborului.

Economy Light – Tarif potrivit pentru cei care calatoresc doar cu bagaj de mana (pana la 8 kg) si nu au nevoie de bilete flexibile. “In prezent, aproape o treime din pasagerii nostri pe rute europene calatoresc doar cu bagaj de cabina”, a afirmat un oficial Lufthansa. Economy Light poate fi rezervat de la 89 EUR pentru un zbor dus-intors, rebooking-ul si refund-ul nefiind permise. Un bagaj de cala costa 15 EUR / segment si un loc preferential, de la 10 EUR / zbor oricand din momentul rezervarii pana la inceperea calatoriei.

Economy Classic – Acest tarif include si un bagaj de cala de pana la 23 kg, dar si alegerea gratuita a locului dorit. De asemenea, rebooking-ul este permis pentru o anumita taxa. Preturile pleaca de la 129 EUR pentru un zbor dus-intors.

Economy Flex – Se adauga rezervare gratuita a locului dorit, rebooking gratuit sau modificarea itinerariului fara costuri suplimentare. Cei care aleg acest tarif primesc cu 50% mai multe mile. In functie de ruta, Economy Flex costa cu 60-160 EUR mai mult decat Economy Classic pentru un zbor dus-intors.

Business Class – Acces in lounge, doua bagaje de cala de pana la 23 kg fiecare, alegere gratuita a locului dorit (cu loc liber langa) si prioritate la imbarcare. Noutatea consta in flexibilitate totala la rebooking sau anularea biletului. Astfel, potrivit noii grile tarifare, toate biletele Business vor oferi rebooking gratuit si refund gratuit. Tarifele pleaca de la 399 EUR pentru un zbor dus-intors. Noua grila tarifara, in detaliu (PDF).

Leave a Reply