Industry

Ofertă Emirates Summer Smiles, Dubai

alt

În cadrul promoției Summer Smiles Emirates propune un sejur la hotelul Jumeirah Zabeel Saray din Dubai pentru 4300 de euro (4 persoane, o săptămână).

Pachetul, valabil pentru 2 adulți și 2 copii sub 12 ani, include: bilete de avion la Economy din București (zbor Emirates din Istanbul în Dubai), cazare 7 nopți în cameră dublă cu mic dejun, transfer aeroport-hotel-aeroport, vize turistice pentru Dubai și asistență la sosire pe aeroportul internațional din Dubai. Oferta este valabilă, în limita locurilor disponibile, până la 30 septembrie 2011.

Copiii, însoțiți de 2 adulți plătitori, beneficiază gratuit de: toate mesele în restaurantele desemnate de hotel, transport cu Dubai Metro și acces la cele mai importante atracții din Dubai – parcurile acvatice Wild Wadi și Aquaventure, Ski Dubai în interiorul Mall of the Emirates, iFlyDubai, circul și orașul copiilor din Mirdif City Centre, delfinariul de la Creek Golf Club, patinoarul de la Hyatt Regency Dubai, Dubai Aquarium și Underwater Zoo, respectiv Sega Republic și patinoarul din Dubai Mall.

Leave a Reply