Industry

Noutăți Wizz Air: Discount Club, check-in

alt

Pe 5 noiembrie Wizz Air a anunțat lansarea noului serviciu Wizz Discount Club și prelungirea check-in-ului online până la două săptămâni înainte de data călătoriei.

Serviciul Wizz Discount Club a fost conceput pentru clienţii fideli care călătoresc în grup sau care achiziţionează mai mult de un bilet Wizz Air pe an. Calitatea de membru al grupului, disponibilă pe wizzair.com, garantează un discount de 10 euro la tarifele Wizz Air de peste 12,50 euro pentru toate segmentele de zbor, rezervate oricând de-a lungul unui an de membru. Membrii clubului şi până la 9 componenţi ai familiei sau prieteni, călătorind în acelaşi timp, pot obţine acum economii şi mai mari, fiind fideli şi folosind serviciile low fare Wizz Air mult mai des. De asemenea, Wizz Air a introdus şi serviciul de check-in timpuriu, oferind pasagerilor posibilitatea de a afectua check-in-ul online pe wizzair.com cu până la două săptămâni înaintea de data zborului.
    
Lansarea Wizz Discount Club vine ca o dezvoltare naturală după ce Wizz Air a anunţat la începutul anului 2012 că va lansa mai multe servicii destinate familiilor. Discount Club este un upgrade al “Exclusive Club”, prin care compania a evaluat preferinţele clienţilor privind ofertele de discount. Până la 20% dintre pasagerii Wizz Air sunt călători de business care optează pentru spaţiu suplimentar la picioare, locuri rezervate şi date flexibile de călătorie, iar prin introducerea Wizz Discount Club compania se aşteaptă să crească interesul famiilor de a călători ieftin. Calitatea de membru al Wizz Discount Club este valabilă un an, pentru o taxă de 29,99 euro, iar beneficiile sale sunt valabile pentru până la 9 persoane aflate pe aceeaşi rezervare.

Leave a Reply