Industry

Nicole promovează First Class British Airways

By 27-05-2013 September 8th, 2014 No Comments
alt

British Airways a ales-o pe cântăreața Nicole Scherzinger ca ambasador pentru a promova First Class-ul companiei pe zborurile Londra Heathrow-Moscova.

Alegerea vedetei nu este întâmplătoare, Nicole mărturisind că Londra este a doua ei casă. “Petrec foarte mult timp între Los Angeles și Londra astfel că aleg First Class-ul British Airways atunci când călătoresc între cele două metropole. De cele mai multe ori prefer meniurile ușoare, în special preparatele cu specific marin, acestea fiind mai ușor de digerat. Este un privilegiu ca cina să-mi fie adusă la pat și profit la maxim de acest lucru după care încerc să adorm sau ascult muzică”, a completat vedeta.

Pe lângă Moscova, Nicole Scherzinger a declarat că celelalte destinatii care merită să fie vizitate sunt, în opinia ei, Honolulu, New York, Londra și Monaco. British Airways a introdus cabinele First și Club World (Business) pe zborurile între Londra Heathrow și Moscova pe 25 martie 2012, aceasta fiind cea mai scurtă rută BA unde pasagerii se pot relaxa în fotoliile ce devin paturi complet plate.

alt

Leave a Reply