Industry

NEW ROUTE / Cluj – Memmingen incepand de astazi cu Wizz Air

Wizz Air lansează astăzi o nouă rută între baza sa din Cluj-Napoca și Munchen Memmingen (Bavaria). Ruta va fi operata de doua ori / saptamana.

Wizz Air a anunțat această rută ca parte a programului de vară 2016 încă din luna septembrie 2015. Wizz Air va opera zborurile între Cluj-Napoca și Memmingen, aeroportul regional din vestul orașului München, în fiecare luni și vineri. Tarifele încep de la 109 lei / segment. Wizz Air a continuat să se extindă la Cluj-Napoca de-a lungul anilor și va adăuga cea de-a 5-a aeronavă la baza sa din Cluj-Napoca in iulie 2016. Orarul de vară din Cluj-Napoca include bilete de avion spre Alicante, Billund, Doncaster / Sheffield și Berlin, toate începând în săptămânile următoare. Recent, Wizz Air a anunțat o nouă rută internă între Cluj-Napoca și București, care va începe din 22 iulie și care va fi operată de 6 ori pe săptămână, mai putin sambata (zilnic in orarul de iarna 2016 / 2017).

Record de pasageri si miscari aeronave la Cluj in 2015.

Gabor Vasarhelyi, Manager de comunicare pentru Wizz Air, a declarat: “Cluj-Napoca rămâne una din bazele noastre cele mai importante și conectează această regiune cu multe orașe europene cheie. Am fost compania aeriană principală a orașului încă din 2007 și vom continua să oferim mai multe locuri – vom spori capacitatea cu 20% în acest an – mai multe rute, mai multe zboruri și mai multe servicii pentru a asigura faptul că oraşul Cluj-Napoca și toată România are acces nu numai la tarife reduse, dar și la servicii superioare la bordul aeronavei Wizz Air “.

Marius Mînzat, Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, a declarat: “Prin intermediul acestui nou zbor Wizz Air spre Memmingen, se va spori conectivitatea judeţului Cluj cu capitala Bavariei Munchen şi se vor crea premisele intensificării schimburilor comerciale dintre cele două regiuni. Mă bucur să văd noi şi noi destinaţii deschise de pe Aeroportul Internaţional “Avram Iancu” Cluj, şi sunt convins că aeroportul se va dezvolta tot mai mult în anii ce urmează în eforturile de a rămâne cel mai important aeroport al Transilvaniei”

David Ciceo, Directorul General al Aeroportului Internaţional “Avram Iancu” Cluj, a precizat la rândul său: “Ne bucură deschiderea acestei de-a 5-a rute spre Germania, una din cele mai importante ţări de destinaţie pentru Aeroportul Internaţional Cluj şi suntem încrezători de faptul că ea va deveni una de interes pentru pasagerii noştri. Extinderea reţelei de rute prin adăugarea de noi şi noi opţiuni de călătorie pentru pasageri rămâne în continuare o permanentă preocupare a Consiliului de administraţie şi a managementului aeroportuar.”

Creșterea operațiunilor Wizz Air se întinde pe toată România cu un trafic în creștere de 16% în 2015 față de anul precedent. Wizz Air va deschide cea de-a 6-a bază în România în luna iulie la Iași, iar în prezent oferă 110 destinații către 16 de țări. Compania Wizz Air a fost recent numită “Compania aeriană de valoare a anului” de către revista Air Transport World pentru succesul său din 2015. Foto: Adrian Virusu.

Leave a Reply