Industry

Mai puține zboruri Wizz Air spre Spania

alt

Wizz Air, cea mai mare linie aeriană low-cost din România și din Europa Centrală și de Est, va reduce numărul de zboruri pe două rute spre Spania.

Este vorba despre frecvențele către Madrid Barajas și Barcelona El Prat. Reducerea numărului de zboruri va fi aplicată în orarul de iarnă din cauza faptului că taxele pe cele două aeroporturi au crescut din 1 iulie. Scăderea frecvențelor spre/dinspre Barcelona și Madrid se aplică curselor către/dinspre București, Cluj, Târgu Mureș și Timișoara. De asemenea, vor fi reduse și zborurile Valencia-București și Valencia-Timișoara.

Totodată, din 1 august 2012 Wizz Air va începe testarea unei noi politici a bagajelor de cabină. Testul va fi iniţiat pe toate zborurile de la Londra Luton spre Katowice (şi retur). Astfel, din 9 iulie pasagerii care rezervă locuri pe ruta respectivă şi vor călători după 1 august pot avea un bagaj mic de cabină sau pot plăti 10 euro pentru a transporta un bagaj mare. Cei ce aleg să plătească pentru un bagaj mare de cabină vor beneficia de îmbarcare prioritară pentru a garanta spaţiu în compartimentele de depozitare. Bagajul opţional de cală continuă să fie disponibil tuturor pasagerilor.

Leave a Reply