Industry

Lufthansa “restaurant service” pentru pasagerii Business Class lung-curier

Din 1 august, pasagerii Business Class pe zborurile intercontinentale Lufthansa se vor bucura de noul “restaurant service”.

Insotitorii de bord isi vor adapta si mai bine serviciul la cererile pasagerilor pentru a raspunde cerintelor acestora intocmai unui restaurant de top. Dupa primirea inviduala a pasagerilor Business Class la bord folosind numele lor, insotitorii de bord le vor lua comanda si vor servi delicatesele culinare direct pe tavi, in loc de carucioare. Farfuriile si cestile vor fi din ceramica. Incepand din mai, aproape 4500 de insotitori de bord au fost instruiti pentru noul Restaurant Service. Serviciul a fost testat pe 130 de zboruri, feedback-ul din partea pasagerilor Business fiind “extrem de favorabil”. Prin noul serviciu, Lufthansa face inca un pas pentru a deveni prima companie aeriana de 5 stele din emisfera vestica.

Dupa ce in iunie si iulie serviciul a fost testat pe zboruri cu A380 catre New York JFK si Miami, din 1 august este disponibil si pe cursele operate cu superjumbo spre Houston, Johannesburg, Los Angeles, Delhi, Beijing, San Francisco, Shanghai, Seul si Singapore. Din 1 octombrie, restaurant service va fi introdus pe zborurile operate cu Boeing 747-400 si 747-8, in timp ce cursele operate cu A340 din Frankfurt si Munchen spre Asia si Orientul Mijlociu il vor primi incepand cu 25 octombrie.

Restaurant Service / Business Class Signature Service 1044_02_4495 Restaurant Service / Business Class Signature Service

Leave a Reply