Industry

LOT Flight Academy a decolat oficial!

Din 15 iunie, doritorii au ocazia sa obtina diferite licente sub indrumarea unor instructori experimentati LOT Polish Airlines. Clear for take-off!

LOT Flight Academy – primul proiect de acest gen din Polonia – ofera acum training pentru licenta PPL (Private Pilot License) si ATPL (Airline Transport Pilot License). In curand, Academia de Zbor LOT va oferi gama completa de training, atat pe avioane, cat si pe simulatoare din clasa FNTPII, inclusiv PPL, CPL (Commercial Pilot License), IR (Instrument Rating), ME (Multi-Engine), MCC (Multi Crew Coordination) si Jet orientation (pregatire pentru pilotarea avioanelor cu reactie).

VIDEO / Impresiile noastre de zbor cu 787 Dreamliner LOT.

“Incepem din iunie cu training-ul pentru licenta PPL. Initial, doritorii vor parcurge pregatirea teoretica de 110 ore. Aceasta va fi urmata de cicluri de 45 de ore – pregatire practica. Nimanui nu i se va permite sa piloteze un avion pana nu suntem siguri ca detine toate calitatile necesare unui pilot. Siguranta si calitatea de top sunt prioritatile tuturor cursurilor de training oferite de LOT Flight Academy”, afirma Tomasz Skomorowski, LOT Flight Academy Training Manager si comandant pe 787 Dreamliner. Se ofera, de asemenea, si un curs de engleza pentru piloti.

INTERVIU / Singura femeie-comandant pe 787 Dreamliner LOT.

Pregatirea se va face sub indrumarea instructorilor LOT, in viata de zi cu zi piloti pe 787 Dreamliner, 737, Embraer 170/195 si Bombardier Q400. Multi sunt campioni la diferite sporturi, inclusiv planorism si acrobatie aeriana. Pregatirea practica se va face pe doua avioane noi Tecnam: Tecnam P2008JC (mono-motor) si P2006T Tecnam (bi-motor). Pilotii se vor pregati pe aeroportul Aeroclubului Piotrków Trybunalski, aflat in apropiere de Varsovia. Training-ul teoretic va avea loc la sediul central LOT din Varsovia.

Pentru cei care vor sa guste din experienta zborului pilotand un avion, LOT Flight Academy ofera si training-ul de o zi pe simulator “Be a pilot for a day”. Intreaga familie sau intregul grup de prieteni vor putea forma echipajul. Aceasta optiune poate fi un cadou memorabil pentru persoanele dragi pasionate de aviatie! Mai multe detalii despre LOT Flight Academy: www.lotflightacademy.pl sau 48 22 606 99 22.

Leave a Reply