Industry

LH Premium Economy, din martie 2014

By 11-04-2013 September 8th, 2014 No Comments
alt

Lufthansa va introduce clasa intermediară Premium Economy în 2014. Aeronews vă prezintă noi informații despre viitorul produs al companiei germane.

Potrivit lui Gotz Ahmelmann, vicepreședintele Lufthansa Sales & Services pentru Europa, clasa Premium Economy va fi prezentată, cel mai probabil, în martie 2014, cu ocazia ITB Berlin. Implementarea noului produs pe toate avioanele lung-curier din flota Lufthansa va avea loc imediat după târgul de turism și se va încheia în al doilea trimestru al anului viitor. Ahmelmann a precizat că noile scaune Premium Economy vor fi instalate mai rapid decât actualul upgrade al clasei Business. Upgrade pentru care Lufthansa alocă “un milion de Euro zilnic” iar aeronava respectivă este menținută la sol “2-3 săptămâni” pentru a primi clasa Business upgradată.

Același oficial a afirmat că noua clasă Premium Economy va fi regăsită doar pe flota lung-curier Lufthansa, nu și la avioanele SWISS sau Austrian Airlines. Deși Ahmelmann nu a oferit detalii exacte legate de noile scaune Premium Economy el a spus că Lufthansa “nu va crește doar spațiul pentru picioare, ci va oferi scaune cu mai multe dotări”. Legat de prețul biletelor în viitoarea clasă Premium Economy, oficialul Lufthansa a afirmat că acesta va fi mai apropiat de Economy decât de Business Class. Potrivit lui Ahmelmann, introducerea Premium Economy nu va însemna eliminarea First Class de la bordul respectivelor aeronave.

Aeronews v-a informat aici, în premieră națională, despre intenția Lufthansa de a lansa Premium Economy.   

Leave a Reply