Industry

Interiorul Airbus A380 Asiana Airlines

By 14-05-2014 September 8th, 2014 No Comments
alt

Asiana Airlines, al 11-lea operator de superjumbo pe plan mondial, a prezentat interiorul A380-urilor sale. Zborurile comerciale cu A380 vor incepe la mijlocul lunii iunie.

12 apartamente la First Class in partea din fata a puntii principale. Ele dispun de usi glisante si sunt asezate in configuratie 1-2-1. Fiecare apartament ofera si un otoman pentru inca o persoana, respectiv un minibar si spatiu pentru haine. Ecranele HD din fiecare apartament au 32 inci in diagonala (81 cm), telecomanda avand un touchscreen. Pe puntea superioara se afla un bar si un lounge destinat pasagerilor First si Business Class.

66 de locuri in clasa Business, aflata in spatele lounge-ului. Denumite “Business Smartium”, fotoliile sunt dispuse tot intr-un layout 1-2-1, astfel ca fiecare pasager are acces la culoar. Evident, fiecare fotoliu devine un pat complet plat. Ecranele HD au diagonala de 15,6 inci (40 cm) si sunt insotite de telecomanda cu touchscreen.


Clasa Economy este impartita pe ambele punti: 106 locuri pe puntea superioara (layout 2-4-2) si 311 locuri pe cea principala (3-4-3). De precizat ca scaunele din Economy sunt cu 2,5 cm mai subtiri decat celelalte folosite de Asiana in Economy pe rutele lung-curier. Compania sustine ca a preferat sa ofere mai mult spatiu la picioare in Airbus A380 decat sa adauge mai multe scaune. Si in Economy avem ecrane HD cu diagonala de 11,1 inci (28 cm).

De la mijlocul lunii iunie, Asiana Airlines va zbura cu A380 pe rute scurt-curier din Asia, intre Seul si Hong Kong, respectiv Seul – Tokyo. Acestora li se vor adauga Bangkok si Osaka din iulie, primul zbor lung-curier urmand sa aiba loc pe 15 august spre Los Angeles. Mai multe fotografii cu interiorul A380 Asiana Airlines, pe pagina Aeronews de Facebook.

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

Leave a Reply