Industry

Încă un 737-800NG pentru flydubai

By 10-08-2013 September 8th, 2014 No Comments
alt

Pe 8 august flydubai a primit al 31-lea Boeing 737-800NG (A6-FEG) din cele 50 comandate. Acesta este primul avion din flota flydubai configurat in doua clase, Business si Economy.

Așa cum v-am informat pe 19 iunie, flydubai a anunțat că va introduce Business Class pe aeronavele sale începând din octombrie 2013.  Mai multe detalii (în engleză) despre noua clasă Business aveți și aici: www.flydubai.com/en/business. Ghaith Al Ghaith, CEO-ul flydubai, a confirmat noua comandă pe care compania o va face la Dubai Air Show 2013 (17-21 noiembrie). Al Ghaith nu a oferit însă și alte detalii legate de producătorul care va primi comanda, atât Airbus, cât și Boeing fiind în cursa pentru cele 50 de avioane noi.

Pe 1 octombrie 2012 flydubai a lansat ruta Dubai-București și retur, oferind în prezent 3 zboruri săptămânale: luni, miercuri și duminică. Vă reamintim că flydubai este a doua companie aeriană, ca mărime, ce operează pe aeroportul Dubai International (DXB), după Emirates și are o flotă compusă exclusiv din Boeing-uri 737-800NG. Totodata, flydubai a fost prima linie aeriana din lume care a introdus filme HD la bord, fiind si clientul de lansare pentru Boeing Sky Interior.

Click aici pentru interviul cu CEO-ul flydubai, Ghaith Al Ghaith, pe care l-am făcut în Dubai cu ocazia Arabian Travel Market 2013, în luna mai. Despre evoluția flydubai în România ne-a vorbit și dl. Nicolae Demetriade, președinte World Travel, reprezentantul oficial flydubai în țara noastră. Click aici pentru impresiile de calatorie Aeronews pe ruta Bucuresti-Dubai si retur.

alt

Leave a Reply