Industry

Încă o premieră British Airways

By 25-06-2013 September 8th, 2014 No Comments
alt

Începând cu 1 iulie British Airways va deveni prima companie aeriană din Europa care va permite pasagerilor să-și deschidă telefoanele mobile și gadget-urile la câteva momente după aterizare.

Măsura se va aplica de la 1 iulie 2103 pe toate zborurile British Airways. De îndată ce aeronava a aterizat și a ieșit de pe pistă pe calea de rulare însoțitorii de zbor BA îi vor informa pe pasageri că își pot deschide telefoanele mobile și alte gadget-uri (iPad, Kindle, eReader). În prezent reglementările arată că acestea pot fi pornite doar după ce aeronava s-a oprit complet la poartă, deși mulți pasageri ignoră regulile.

Totuși, pasagerii de pe zborurile British Airways care decolează trebuie să-și închidă device-urile atunci când avionul pleacă de la poartă, pornirea acestora fiind permisă doar după ce aeronava a ajuns la 3048 de metri (10.000 de picioare). La începutul acestui an British Airways a fost prima companie aeriană din Marea Britanie care le-a permis oaspeților de pe zborurile lung-curier să vizioneze conținutul sistemului de divertisment la bord (filme, documentare, etc) de când se urcă la bord și până când aeronava ajunge la destinație. Aeronews a scris aici despre aceasta initiativa.

Leave a Reply