Industry

FLYnews – Interviuri cu oficiali din aviație


La 2 ani după ce Aeronews a decolat spre românii pasionații de aviație inaugurăm o nouă secțiune, IN PREMIERA pentru site-urile de profil din țara noastră: FLYnews. 

Încă de la prima știre publicată pe Aeronews.ro ne-am ghidat după un principiu clar: preluăm informațiile direct de la sursă din dorința de a aduce cititorilor datele corecte, obiective și avizate. Am aplicat acest principiu la știrile și analizele pe care vi le-am adus până acum – multe dintre ele în premieră sau în exclusivitate națională. A venit timpul să trecem la următorul nivel: FLYnews. Interviuri video cu oficiali din aviație, materiale filmate și montate de profesioniști în domeniu cu cele mai performante echipamente.   

Începând de astăzi veți putea viziona permanent pe homepage, în dreapta-sus, dialoguri cu oficiali ai companiilor aeriene și președinți ai agențiilor din România, cu reprezentanți ai aeroporturilor sau companiilor din industria conexă. Fiecare interviu FLYnews va aduce informații aditionale, pe lângă cele oferite într-un comunicat oficial sau o conferința de presă.

Deschidem seria interviurilor FLYnews cu domnul Nicolae Demetriade, președintele World Travel, reprezentantul pentru România al companiilor Emirates, flydubai și Scandinavian Airlines. Cu o experiență de peste 25 de ani în aviație Nicolae Demetriade este una dintre cele mai avizate voci din acest domeniu. Am discutat despre evoluția celor 3 companii aeriene în România în 2012, despre obiectivele pentru acest an dar și despre alte subiecte. Urmăriți primul interviu din seria FLYnews pentru a le afla!

alt

alt

alt

Leave a Reply