Industry

flydubai va zbura la București!

alt

Din 1 octombrie 2012 flydubai va zbura de 4 ori săptămânal la București cu Boeing-uri 737-800NG. Prețurile pornesc de la 440 euro, cu toate taxele incluse.

La câteva zile după ce a sărbătorit 3 ani de la înființare flydubai anunță intrarea pe piața românească. Compania aeriană isi extinde astfel operarea si in Europa de Est si Centrala, avand in total 15 destinatii in 10 tari. Programul de operare, valabil din 1 octombrie 2012, este urmatorul: zborul FZ798 decoleaza de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă la ora 14.15 si soseste în Dubai la ora locală 20.00. La intoarcere, zborul FZ797 pleaca din Dubai Terminalul 2 la ora 09.15 si soseste la Bucuresti la ora locala 13.30. Prețurile biletelor dus-intors pornesc de la 440 de euro, cu toate taxele incluse. Zborurile vor fi operate cu Boeing-uri 737-800NG in zilele de luni, miercuri, joi, duminica.

Prin intermediul zborurilor flydubai pasagerii vor avea posibilitatea sa calatoreasca catre Dubai sau mai departe, spre una din cele 45 de destinatii operate de catre compania aeriana in GCC, Orientul Mijlociu, Africa, Oceanul Indian si Asia. Biletele pe zborurile intre Bucuresti si Dubai pot fi achizitionate pe site-ul flydubai (www.flydubai.com), prin agentiile de turism sau prin biroul Call Centre (+ 4031 403 50 44), care va fi operational din 15 iunie 2012. Pe site puteti regasi si detalii despre serviciile de inchirieri auto ale companiei aeriene.

In ceea ce priveste zborul, flydubai are o filozofie simpla: clientul plateste pentru ceea ce doreste sa primeasca. Tarifele includ toate taxele si permit un bagaj de cabina de maxim 7 kg , o geanta de mana sau pentru laptop si un bagaj de cala de 20 kg. Un loc mai spatios in avion presupune un cost suplimentar de 21 euro. La bord, pasagerii au la dispozitie mai multe servicii optionale precum anumite pachete de divertisment, selectie de meniuri, bauturi si produse Duty Free.

Referindu-se la noua ruta, Ghaith Al Ghaith – Presedintele flydubai – a declarat: “ Sunt incantat ca astazi am ocazia sa anunt aceasta noua ruta ce dovedeste angajamentul companiei flydubai de a se extinde din Orientul Mijlociu catre noi destinatii care, din nefericire, de-a lungul timpului, nu au beneficiat de suficiente zboruri directe catre EAU. Cu atat mai mult cu cat exista un numar considerabil de expatriati romani in intreaga lume care acum vor avea posibilitatea sa-si viziteze familiile si prietenii, datorita conexiunilor via Dubai. EAU ofera turistilor extrem de multe atractii. Toata lumea stie despre cumparaturile ce se pot face in Dubai, dar EAU inseamna mult mai mult. Avem unele dintre cele mai frumoase plaje din lume, hoteluri extraordinare si distractie pe masura. Pe langa oportunitatea de a admira cateva dintre minunile lumii moderne, precum Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume, sau Palm Jumeirah, vizitatorii se bucura de caldura si ospitalitatea locuitorilor din EAU”.

Valentin Preda, Secretar de Stat in Ministerul Transporturilor si Infrastructurii, a declarat: “Cheia cresterii noastre continue este dezvoltarea infrastructurii, ce include investitii sustinute in aviatie, in vederea cresterii numarului de vizitatori. Atragerea unor companii aeriene precum flydubai reprezinta, de asemenea, o parte importanta a strategiei noastre si sunt convins ca rezultatul va fi cresterea traficului dintre cele doua tari.”

Datorita extinderii prezentei flydubai in centrul si estul Europei, numarul vizitatorilor in Dubai este in continua crestere. Ultimele statistici ale aeroportului din Dubai releva o crestere de peste 35% a vizitatorilor din aceasta regiune, in primele 4 luni ale anului 2012, fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Inovatiile flydubai

flydubai si-a inceput zborurile comerciale pe 1 iunie 2009 si, in mai putin de trei ani, si-a marit flota la 23 avioane Boeing 737-800NG noi-noute si si-a extins reteaua in peste 45 de destinatii. flydubai a fost infiintata de catre Alteta Sa, Seicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, Vicepresedinte si Prim-ministru al EAU si conducatorul Emiratului Dubai, din dorinta sa de a asigura cat mai multor persoane posibilitatea de a calatori catre mai multe destinatii, oferindu-le zboruri accesibile si de calitate.

Inca din prima zi flydubai s-a dedicat inovatiei, exemplul evident fiind revolutionarul program de divertisment la bord ‘Fiber-To-The-Screen®’ (‘FTTS’) creat de Lumexis. Pe langa faptul ca este prima companie aeriana din lume care introduce la bord filme in rezolutie HD, flydubai pune la dispozitia pasagerilor 500 de ore de divertisment non-stop cu peste 150 filme, 160 programe TV si alte 280 de albume cu muzica disponibile la cerere.

Aeronava Boeing 737-800NG este una dintre cele mai sigure in ziua de astazi. Flota  flydubai este deosebit de avansata din punct de vedere tehnologic, avand modificate motoarele si aripile pentru a reduce emisia de noxe si de zgomot, asigurand astfel protectia mediului inconjurator. Aceasta modificare are ca rezultat si reducerea consumului de combustibil, care se reflecta in costuri. flydubai indreapta economia de costuri catre pasageri, care beneficiaza astfel de tarife mai mici. Cu toate ca flydubai cauta sa optimizeze costurile, niciodata aceasta companie nu va face rabat de la cerintele sigurantei la bord. Al Ghaith a explicat: “Siguranta pasagerilor si a echipajelor reprezinta prioritatea noastra numarul 1. Investitia in aeronave noi-noute a fost foarte mare, dar pentru noi nu a existat alta alternativa – avioanele noi sunt cele mai sigure, prin urmare se justifica investitia facuta.”

Despre flydubai

Infiintata in martie 2008, flydubai este compania cu cea mai rapida crestere din lume. De cand a inceput operarea in iunie 2009, compania a stabilit o retea de rute operationale in peste 45 de destinatii in GCC, Orientul Mijlociu, Nordul Africii, Oceanul Indian, Asia, Europa de Est si Centrala si a dezvoltat o flota de 23 avioane.  Proprietate a Guvernului din Dubai, compania aeriana are ca scop deservirea sectorului comercial si turistic prin oferirea unor conexiuni accesibile catre numeroase destinatii. Compania este dedicata serviciului de calitate si confortului la bord si reducand costurile prin optimizarea si eficientizarea operarii, ofera pasagerilor mai multe optiuni.

Pentru mai multe informatii despre serviciile flydubai accesati www.flydubai.com, contactati biroul Call Centre (+9714 231 1000) sau agentiile de turism partenere.

Leave a Reply