Features

FEATURE: Care este locul ideal în avion?

alt

După un sondaj efectuat în rândul a peste 1000 de pasageri Skyscanner este în măsură să ne spună care este locul ideal la bordul unui avion, dar și ce loc trebuie evitat.

Cei peste 1000 de pasageri care călătoresc pe calea aerului au fost întrebați despre preferințele lor în alegerea locurilor (locurile cu spațiu suplimentar la picioare nu au fost luate în considerare) și ce scaun preferă: la geam, mijloc sau culoar. După centralizarea răspunsurilor Skyscanner a aflat că 6A este locul cel mai căutat la bordul unui avion. Acest lucru confirmă studiile anterioare care arată că primele 6 rânduri de scaune dintr-un avion comercial sunt cele mai populare, adunând 45% dintre voturile celor chestionați.

Studiul Skyscanner arată că aproape 60% dintre călătorii chestionați preferă să stea la geam, în timp ce doar 40% aleg scaune de la culoar. În ceea ce privește scaunul din mijloc, mai puțin de 1% îl aleg. Totodată, călătorii frecvenți au spus că scaunele de pe partea stângă a avionului sunt cele mai bune în cazul în care vrei să dormi și să-ți sprijini capul de spațiile dintre geamuri. Skyscanner ne spune și care este locul pe care nimeni nu-l vrea: 31E, un loc de mijloc poziționat către spatele avionului, pe dreapta.

Rezultatele studiului Skyscanner:

Locul ideal – 6A
Locul de evitat – 31E
46% aleg locuri din primele 6 rânduri
62% aleg locuri cu numere pare
1% ar alege un scaun de mijloc
7% ar opta pentru ultimul rând

alt

Leave a Reply