Industry

Emirates: o clasa peste First, A380 India

By 09-05-2014 September 8th, 2014 No Comments
alt

Tim Clark, presedintele companiei, a confirmat ca Emirates lucreaza la “un nou concept de dormitor” ce urmeaza sa se situeze peste actualele apartamente private din First Class.

“Totul se reduce la intimitate”, a declarat Tim Clark intr-un interviu acordat The Wall Street Journal. “Conceptul nostru de dormitor va duce jocul la nivelul urmator.” Asa cum era de asteptat, Clark nu a spus cate dormitoare va avea fiecare A380, cand vor debuta sau ce dotari exclusiviste vor oferi. 

Declaratia presedintelui Emirates vine la scurt timp dupa ce Etihad Airways a prezentat, pe 4 mai, The Residence. O premiera in industrie, The Residence este formata din 3 camere (dormitor, living-room si baie cu cabina de dus), urmand sa fie oferita pe Airbus-urile A380 Etihad. Potrivit lui James Hogan, presedinte si CEO Etihad Airways, dezvoltarea The Residence a inceput in urma cu 5 ani, atat Singapore Airlines, cat si Emirates fiind luate ca masuri de referinta in realizarea noii clase de calatorie, peste First.

Totodata, oficialii Emirates au anuntat ca vor introduce A380 spre Mumbai din iulie, pe unul dintre cele doua zboruri zilnice operate in prezent cu Boeing 777 si Airbus A330. Emirates va deveni astfel al doilea operator de A380 in India, dupa Singapore Airlines, care va incepe sa zboare cu superjumbo din 30 mai spre Delhi si Mumbai. Si Lufthansa si-a anuntat intentia de a zbura cu A380 in India, dar pana acum nu a oferi informatii suplimentare in acest sens. Va reamintim ca restrictia impusa de autoritatile indiene zborurilor cu A380 a fost ridicata in ianuarie 2014.

alt

Leave a Reply