Industry

Emirates lansează campania Share a Smile

alt

Campania “Share a Smile” – 29 de clipuri în 14 limbi în care apar de însoțitorii de bord Emirates – arată partea haioasă a unor expresii mai puțin uzuale și formule de salut.

Campania a fost creată de Emirates pentru a-i ajuta pe “globaliști” să relaționeze mai ușor vizionând clipurile respective și bucurându-se de ele alături de prieteni sau familie. “Share a Smile“, cea mai nouă etapă din campania globală de brand Hello Tomorrow lansată în aprilie 2012, aduce 29 de clipuri a câte 15 secunde prin care însoțitorii de bord Emirates explică sensul unor expresii precum “Nu face din țânțar armăsar” sau altele.

alt

Clipurile pot fi vizionate aici și pe canalul YouTube al companiei Emirates. Pe lângă cele 29 de clipuri cei interesați pot vedea și scene din timpul filmărilor, însoțitorii de zbor respectivi fiind selectați pentru abilitățile lor excepționale în serviciu. Clipurile au fost filmate în 14 limbi: arabă, cantoneză, engleză, franceză, germană, greacă, italiană, japoneză, coreeană, mandarin, portugheză, rusă, spaniolă și turcă. 

alt

Leave a Reply