Industry

Dupa 20 de ani: KLM revine in Columbia

alt

Din 31 martie 2015 KLM va zbura la Bogota, capitala Columbiei, si Cali, al treilea mare oras al tarii. Zborurile vor fi operate de 3 ori saptamanal (marti, joi, sambata) cu Boeing 777-200ER.

KLM a mai zburat la Bogota intre octombrie 1992 si martie 1995. Compania olandeza, cea mai veche linie aeriana din lume care opereaza sub denumirea originala, va deservi, dupa lansarea noilor destinatii, 11 orase din America Latina. Pe langa noile zboruri, puteti ajunge la Bogota si Cali cu Air France, care zboara de 7 ori saptamanal din hub-ul Paris CDG. Boeing-urile 777-200ER vor oferi 35 de locuri la World Business Class, 34 in Economy Comfort (+10 cm la picioare) si 249 in Economy.

Grupul Air France-KLM deserveste 15 destinatii din America Centrala si de Sud cu plecare din Amsterdam Schiphol si Paris CDG: Sao Paulo, Rio de Janeiro, Panama City, Lima, Buenos Aires, Santiago de Chile si Bogota (atat KLM, cat si Air France), Quito, Guayaquil, Paramaribo si Cali (KLM), respectiv Brasilia, Caracas, Cayenne si Montevideo (Air France).

Leave a Reply