Uncategorized

Disparitia zborului MH370 este catalogata drept accident

La 327 de zile de la disparitia zborului MH370 Malaysia Airlines, pe 8 martie 2014, investigatorii malaezieni catalogheaza evenimentul drept “accident”.

“Se presupune ca toti cei 227 de pasageri si 12 membri ai echipajului aflati la bord au murit”, se mai afirma in comunicatul emis astazi, 29 ianuarie, de Autoritatea de Aviatie Civila din Malaezia. Va reamintim ca Boeing-ul 777-200ER (9M-MRO) care efecua zborul MH370 intre Kuala Lumpur si Beijing a disparut de pe radar in dimineata zilei de 8 martie 2014 fara urma, nefiind gasit pana acum. Am scris in repetate randuri despre acest accident pe Aeronews.ro, dedicandu-i chiar o sectiune speciala pe masura ce apareau noi informatii in timpul cautarilor. Declaratia investigatorilor malaezieni le permite acum familiilor si rudelor celor disparuti sa ceara despagubiri.

Anchetatorii au concluzionat ca avionul a ramas fara carburant si s-a prabusit pe fundul Oceanului Indian. Directorul Autoritatii de Aviatie Civila din Malaezia: “Acest comunicat nu inseamna, sub nici o forma, ca vom opri cautarile, care raman prioritare. In momentul de fata nu avem date concrete pentru a ne pronunta asupra cauzei / cauzelor.” Va reamintim ca inca se mai fac cautari subacvatice la vest de Perth, Australia.

IMG_7733 IMG_7734

Leave a Reply