Industry

Debrecen, a 22-a baza Wizz Air

Pe 16 decembrie, Wizz Air va deschide a 22-a baza a sa în Debrecen (Ungaria) cu un nou Airbus A320 și dezvoltarea serviciilor regionale din Ungaria.

Debrecen beneficiază deja de zboruri Wizz și va fi a doua bază din Ungaria a companiei. Noua aeronavă va crește numărul de rute deservite de la Debrecen la șase și va asigura creșterea cu 136% a capacității anuale de transport de la aeroportul local, la 145.000 de locuri pe an. Compania speră că această creştere va impulsiona piaţa locală a locurilor de muncă în aviaţie şi în turism, întrucât consumatorii vor avea acces la un număr mai mare de zboruri low cost.

WIZZ va opera trei rute noi de la baza sa din Debrecen către Bruxelles Charleroi, Malmo și Paris Beauvais, începând din 16 decembrie, cu o frecvență inițială de două zboruri săptămânale. Ruta Debrecen – Paris Beauvais va oferi consumatorilor maghiari acces către capitala franceză la tarife reduse WIZZ. Frecvențele pe serviciile sale populare existente din Debrecen către Londra Luton și Eindhoven vor fi, de asemenea, crescute.

Wizz Air oferă acum un total de 47 de rute din Ungaria în 22 de țări de pe cele două aeroporturi din țara vecină. Locurile pe noile rute din Debrecen sunt deja la vânzare la doar 5.990 HUF* și pot fi rezervate pe wizzair.com.

Leave a Reply