Industry

Cum arata sezonul de vara 2014 TAROM

Compania TAROM deschide sezonul estival cu noile rute Bucureşti-Moscova şi Iaşi-Tel Aviv, iar în luna iunie va inaugura alte doua zboruri: Bucureşti-Stockholm şi Iaşi- Milano.

Pe lângă cele 4 noi rute, TAROM a mărit numărul de zboruri pe săptămână pentru următoarele destinaţii: Geneva (3 zboruri/săptămână), Dublin (6 zboruri/săptămână), Praga (6 zboruri/săptămână), Amsterdam (14 zboruri/săptămână), Chişinău (17 zboruri/săptămână), Beirut (3 zboruri/săptămână) şi Amman (3 zboruri/săptămână). Biletele pentru zborurile din sezonul de vara 2014 sunt deja puse în vânzare.

Tot în această vară, TAROM a încheiat parteneriate pentru efectuarea de curse charter cu plecare din Bucureşti către: Antalya si Bodrum, Heraklion, Chania, Rodos, Zakintos, Kos, Mikonos, Santorini, Skiathos, Aktio (Lefkada), Palma de Mallorca, Tenerife Sud şi din Cluj către: Skiathos şi Chania. O noutate este şi operarea zborurilor charter cu plecare din Iaşi: Rhodos si Antalya. Zborurile sunt operate cu aeronave din flota proprie: Boeing 737-800, Boeing 737-300, Airbus A318 si Airbus A310.

Pasagerii TAROM beneficiază de bilete în preţul cărora sunt incluse serviciile de catering, transportul unui bagaj de cală de 23 kg pentru clasa Economy şi doua bagaje cu greutate maximă de 23 kg fiecare pentru clasa Business, la care se adaugă un bagaj de mână cu greutate maximă de 10 kg. De asemenea, atât check-in-ul online, pe mobil cât şi cel în aeroport sunt gratuite, incluzând opţiunea de alegere a locului în avion.

Leave a Reply